Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Do you like travelling ?




Join the discussion :



Is there a specific place/city/country that you 


would like to 



visit? Which one is it ?Why ?


4 σχόλια:

  1. Hello!! Eίμαι η Ria από chicates! Είδα το ποστ αναρτημένο από την Λιακάδα και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον να σχολιάσω!
    Λόγω το σπουδών μου αναγκάστηκα να γνωρίσω και να διασχίσω την Ελλάδα, από Πάτρα-Μυτιλήνη ... Δεν μπορώ πραγματικά να μετρήσω τα μίλια που έχω κάνει με το πλοίο... Και αν ήμουν τυχερή με το αεροπλάνο! Πάντως οι σπουδές, μου χάρισαν πολλά πράγματα και μεταξύ άλλων...μου άνοιξαν τα μάτια και με έμαθαν να ταξιδεύω! Τώρα από εξωτερικό έχω επισκεφτεί πολλές φορές την Τουρκία, που ήταν απέναντι και εύκολα προσβάσιμη και πέρσι για πρώτη φορά πήγα Δυτικά... Γερμανία και Ολλανδία! Μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα πολύ να βγω για ένα μάστερ έξω! Μακάρι να τα καταφέρω! :)
    Σε ότι αφορά τις γλώσσες...θα έλεγα ότι οι γερμανογενείς γλώσσες δεν μου αρέσουν πολύ και μου φαίνονται δύσκολες! Αγγλικά ξέρω, αλλά επειδή είναι απαραίτητα όχι ότι μου αρέσουν! Αν θα διάλεγα να μάθω μία γλώσσα θα ήταν σίγουρα τα Ισπανικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία χώρα δεν υπάρχει...υπάρχουν πολλές! Βασικά, όλος ο κόσμος! Γιατί δεν σας είπα ότι σπούδαζα Γεωγραφία για αυτό και θέλω σαν σύγχρονη εξερευνήτρια να φτάσω στο πιο απομακρυσμένο σημείο της γης! :P
      Όνειρα ζωής για μένα και μόλις παρατήρησα αρχίζουν όλες από Ι
      Ισπανία
      Ιταλία
      Ιαπωνία
      Ιορδανία- Πέτρα φυσικα

      Διαγραφή
    2. Ρία μου ,χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω !!! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις , που μοιράζεσαι μαζί μας τις εμεπιρίες και τα βιώματά σου !! Είναι υπέροχο να ταξιδεύεις !!! Μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους , νέες συνήθειες , νέες νοοτροπίες ...σε βοηθά να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτόν σου !! Αυτό έμαθα εγώ από τη δίχρονη διαμονή μας στην Αγγλία ( όχι για σπουδές ,είχαμε αποφασίσει να μείνουμε εκέι μόνιμα - το ότι γυρίσαμε είναι μια άλλη ιστορία ).

      Διαγραφή
    3. Ρία μου ,αυτό που είπες είναι καταπληκτικό !!
      Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρεις να φτάσεις στην πιο απομακρυσμένη γωνιά αυτού του πλανήτη και να νιώσεις απίστευτη χαρά και περηφάνεια !!
      Σου εύχομαι να μπορέσεις να επισκεφτείς όλες τις χώρες που προανέφερες !!
      Κι εγώ θα ήθελα να πάω σε πολλά μέρη μαζί με τα αγαπημένα μου πρόσωπα ...

      Διαγραφή