Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Το μυστικό του ατέλειωτου πλούτου.


Το μυστικό του ατέλειωτου πλούτου.

Κάποτε πήγε κάποιος σε έναν σοφό και του είπε :
« Δάσκαλε , σε παρακαλώ , μάθε μου το μυστικό του ατέλειωτου πλούτου. Θέλω να αποκτήσω πάρα πολλά χρήματα , όχι όμως για μένα , αλλά για να μπορέσω με αυτά να βοηθήσω , να γιατρέψω και να ανακουφίσω τον πόνο του κόσμου. Πιστεύω λοιπόν ότι αξίζει να μου πεις το μυστικό του πλούτου.»
Ο σόφος τότε του είπε :
« Άκουσε , άνθρωπέ μου.Δεν ξέρω κανένα μυστικό που να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κερδίσεις πάρα πολλά χρήματα.Ξέρω όμως κάτι άλλο που ίσως να σε βοηθήσει να φτάσεις σε αυτό που ζητάς.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα τους δύο θεές : τη θεά της γνώσης και τη θεά της ευημερίας.Ξέρω λοιπόν πως όταν εσύ προσφέρεις όλη σου την ενέργεια, το χρόνο, την αγάπη και τη διάθεση στη θεά της γνώσης , τότε η άλλη , που είναι πάρα πολύ ζηλιάρα , θα αρχίσει να σου δίνει όλο και περισσότερα από εκείνα που θέλεις , προσπαθώντας να σε κάνει να την προσέξεις. Κι έτσι , όσο εσύ θα κηνυγάς τη θεά της γνώσης , τόσο θα σε κηνυγά και θα σου προσφέρει η θεά της ευημερίας».

Πιστεύω βαθιά πως η γνώση μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τις κρυμμένες μας δυνατότητες , καθώς και να μας μάθει τους τρόπους εκείνους με τους οποίους θα τις αξιοποιήσουμε , έτσι ώστε να επιτύχουμε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μας.

Γι ’ αυτό θεωρώ πως δεν πρέπει να στερήσουμε ποτέ από το παιδί το δικαίωμα του στη μόρφωση ..... ειδικά στις μέρες μας όπου όλοι οι γονείς , λίγο ή πολύ δυσκολευόμαστε με τα έξοδα της μόρφωσης των παιδιών μας.
Είναι άδικο να στερούμε από τα παιδιά μας τη χαρά της γνώσης, το παιχνίδι της μόρφωσης , κι όλα στο βωμό της κρίσης.

Γι ’ αυτό , το likelanguages είναι κοντά στα παιδιά και της οικογένειές τους και συνεχίζει να προσφέρει πολλά οικονομικά πακέτα διδάκτρων στην εκμάθηση αγγλικλων και γαλλικών καθώς και στη μελέτη για παιδια Δημοτικού.

Για πληροφορίες , στείλτε μου ηλεκτρονικό μήνυμα στην εξής διεύθυνση : likelanguages@yahoo.com

Με εκτίμηση,
Αμαλία  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου