Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Το παιδί μου και οι ξένες γλώσσες .







Οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουν την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Ο χειμώνας φαντάζει ακόμα μακριά … Είναι; 

Για τους γονείς, δυστυχώς, ο Σεπτέμβρης που πλησιάζει είναι ΄πονοκέφαλος΄ υποχρεώσεων και αποφάσεων για τη σχολική πορεία των παιδιών τους.

Πολλοί είναι οι γονείς που αδυνατούν να φέρουν σε πέρας τα έξοδα για τα δίδακτρα ξένων γλωσσών για τα παιδιά τους . Από την άλλη, δεν θέλουν να στερήσουν στα παιδιά τους τη χαρά της μάθησης μιας ξένης γλώσσας κι όλα τα πλεονεκτήματα που αυτή τους προσφέρει.













Ποια είναι τα οφέλη από την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας;


Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η εκμάθηση ξένης γλώσσας πέρα από τα προφανή (ικανότητα επικοινωνίας με ξένους, κατοχή πιστοποιητικού γνώσης ξένης γλώσσας, κτλ.) προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα: βελτιωμένη σχολική απόδοση, οξύνοια και υψηλότερο βαθμό κοινωνικοποίησης. Έχει αποδειχθεί, ακόμη, ότι η μελέτη ξένης γλώσσας βοηθά τους μαθητές να ασκήσουν κριτική σκέψη. Τα παιδιά που εκτίθενται σε δύο ή περισσότερες γλώσσες είναι, συνήθως, πιο ευπροσάρμοστα, πιο δημιουργικά και φτάνουν υψηλότερα επίπεδα γνωσιακής ανάπτυξης σε μικρότερη ηλικία σε σύγκριση με τους συνομήλικούς τους που γνωρίζουν μόνο τη μητρική τους γλώσσα.




Αν θέλετε το παιδί σας να συνεχίσει ή να ξεκινήσει μια ξένη γλώσσα , αλλά σας τρομάζουν τα έξοδα , τότε σας προτείνω την εξής λύση : ιδιαίτερα μαθήματα μέσω skype μαζί μου .
Τα δίδακτρα θα είναι σε πολύ οικονομική τιμή . Η ποιότητα των μαθημάτων , αδιαμφισβήτητη .



Παραδίδω μαθήματα γαλλικής κι αγγλικής γλώσσας καθώς και μελέτη σε παιδιά δημοτικού.


Όποιος ενδιαφέρεται για να μάθει περισσότερα για τιμές και ειδικά πακέτα διδάκτρων, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση : amaliamou79@gmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου